HTML

miskolc zoo blog

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark történései, melyek többnyire nem kapnak nyilvánosságot, a mi életünket és munkánkat azonban meghatározzák.

Friss topikok

  • alexander77: kis gyík aranyos:) (2011.04.01. 19:41) Apró sárkányok
  • Müller őrmester: A kecskék tök állatok ! (2011.02.12. 18:06) Kecskedömping
  • miskolczoo: félsiker volt: ugyan mindkét tojásból kikelt egy-egy kisgekkó, ám az egyik életképtelennek bizonyu... (2010.11.04. 21:08) Aranyporos nappaligekkó tojások

Linkblog

Beteg gyerekek látogattak az állatkert Mikulásához

2010.12.07. 08:59 miskolczoo

Idén harmadik alkalommal rendezzük meg egy utazási irodával karöltve az Állatok Karácsonya elnevezésű rendezvénysorozatunkat. Ennek keretében december 6-án a Gyermekrehabilitációs Intézetből, valamint az Éltes Mátyás Általános Iskolából érkező beteg, illetve fogyatékkal élő gyermekeket láttuk vendégül az állatkertben. A gyerekek testközeli kapcsolatba kerülhettek egyes állatokkal, a bátrabbak például kígyót is simogathattak. Az ügyesebbek a kézügyességüket is kipróbálhatták az alkotóházban. Aki a téli hidegben átfázott, a teaházban egy meleg teával felmelegedhetett. És mindezek mellett természetesen találkoztak a gyerekek a Mikulással is.

A rendezvényen részt vettek a sajtó munkatársai is, a Miskolc TV által készített híranyag itt tekinthető meg: http://minap.hu/mivid.php?ext.a25470, az RTL Klub pedig több más Mikulás mellett az állatkerti Mikulást is bemutatta: http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/109789.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolczoo.blog.hu/api/trackback/id/tr782498770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása