HTML

miskolc zoo blog

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark történései, melyek többnyire nem kapnak nyilvánosságot, a mi életünket és munkánkat azonban meghatározzák.

Friss topikok

  • alexander77: kis gyík aranyos:) (2011.04.01. 19:41) Apró sárkányok
  • Müller őrmester: A kecskék tök állatok ! (2011.02.12. 18:06) Kecskedömping
  • miskolczoo: félsiker volt: ugyan mindkét tojásból kikelt egy-egy kisgekkó, ám az egyik életképtelennek bizonyu... (2010.11.04. 21:08) Aranyporos nappaligekkó tojások

Linkblog

Megérkezett a tél

2010.12.03. 13:38 miskolczoo

A héten, amikor már a naptár is decembert mutat, beköszöntött állatkertünkbe a tél. A havas erdő ilyenkor csodálatos környzetet biztosít az erdei sétához.

A héten a Mikulás is megérkezett, ugyanis az idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Állatok Karácsonya. Ennek keretében a környékbeli iskolákból és óvodákból érkező gyerekek testközeli kapcsolatba is kerülhetnek az állatkert egyes lakóival, sőt, még a Mikulással is találkozhatnak.

A tél beköszöntével az állatainkra is nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Ennek keretében kerültek felújításra a patáskarámokhoz tartozó fedett pihenők, hogy állataink, például az indiai antilopok számára megfelelő védelmet biztosítsunk az időjárás viszontagságai ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolczoo.blog.hu/api/trackback/id/tr402490523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása